• Horace Kline posted an update 3 years, 8 months ago

    Wanneer u een website wilt beginnen waarop tweedehands spullen kunnen worden aangeboden, dan zou u eens moeten kijken naar een marktplaats CMS beheersysteem. Een eigen advertentie website kan heel eenvoudig wanneer u een dergelijk marktplaats PHP script gebruikt. U kunt de website zowel inrichten als het dagelijks beheer doen met het content management systeem.

    Het is heel eenvoudig om support van de aanbieder aan te vragen. De aanbieder van het script is zowel telefonisch als online goed bereikbaar. Meer info over het script kunt u vinden via de pagina #links#. Het softwareproduct kunt u al voor een paar tientjes in huis hebben.

    Tevens is een tweede inkomen te genereren naast uw baan via de eigen advertentie website. ‘s Avonds kunt u dan de website beheren als u dat wilt. Omdat er heel veel automatisch verloopt, hoeft u verder niet veel handmatig te doen. Oude advertenties worden automatisch verwijderd en u kunt inactieve gebruikers na een bepaald aantal dagen verwijderen. Inkomsten genereren blijft mogelijk maar u moet wel zorgen dat de website goed in de zoekmachines wordt gevonden. Eigenlijk kunt u vanaf iedere plek ter wereld het algemene beheer van de website doen.

    Het doen van aanpassingen via het beheerpaneel is heel erg eenvoudig. De diverse elementen waaruit uw website bestaat, hebben een eigen beheerscherm toegewezen. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.

Skip to toolbar